Usein kysytyt kysymykset – UKK

AINAGolf -simulaattorivuorot voi maksaa Visa- ja MasterCard-korteilla, lompakkopalveluilla kuten Mobilepay ja Pivo, verkkopankin kautta tai liikuntaeduilla (ePassi ja Smartum). Epassilla voit ostaa sekä vuoroja, että arvokortteja. Smartumilla voit ostaa arvokortteja.

Simulaattorivuoroon kannattaa aina varautua omilla palloilla. Käytä simulaattorissa vain puhtaita ja ehjiä palloja, sillä merkatut ja rikkinäiset pallot vaurioittavat lyöntikangasta. Mikäli lyöntipaikalla on saapuessasi palloja, saa myös niitä käyttää!

Lähtökohtaisesti AINAGolfissa pelataan omilla mailoilla. AINAGolf Kuopiossa on mahdollisuus lainamailoihin, niistä tiedustelut Kuopion asiakaspalvelusta.

1. Valitse haluttu vuoro ja lisää ostoskoriin.
2. Siirry kassalle.
3. Lisää koodisi sivun yläreunassa olevaan ”Onko sinulla kuponki? Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi” -kohtaan
4. Täytä varaustiedot normaalisti, niin kauan kun arvokortilla on arvoa, koodi nollaa välisumman. Jäljellä oleva arvo näkyy tilauksen yhteenvedossa, mutta sen voi tarkastaa myös ylävalikon kautta Kauppa -> Lahjakortin saldo.

Arvokortti on nykyaikainen vakiovuoro. Voit käyttää korttia haluamallasi tavalla ja voit ostaa haluamallasi summalla kerralla koko kauden pelit. Arvokorttikoodilla oleva summa vähenee käytön mukaan reaaliajassa. Arvokortilla voit varata aina vapaan ajan varauskalenterista halusitpa sitten tulla pelaamaan kavereiden kanssa tai treenailemaan yksikseen. Arvokorttiin voi hyödyntää kätevästi kerralla myös Smartum- ja ePassi-liikuntaetuja.

Arvokortti on myös erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat tarjota henkilökunnalleen mahdollisuuden käydä pelaamassa ja harjoittelemassa golfia. Koodin voi jakaa henkilökunnalle jolloin kaikki voivat käyttää etua vapaasti.

Trackman 4 on useiden maailman parhaiden pelaajien valinta lyönnin analysointiin ja kehittämiseen. Trackman 4 on kehittynein, tarkin ja helppokäyttöisin golfsimulaattori jokaisen harrastajan käyttöön. Yli 200 autenttista, tarkasti mallinnettua golfkenttää ympäri maailmaa takaavat pelattavaa kaikille harrastajille.