fbpx

Trackman -päivitys uudisti lähipelaamisen – pallo käyttäytyy entistä realistisemmin greenillä

Trackman -golfsimulaattorit ovat viimeisen vuoden aikana ottaneet isoja harppauksia eteenpäin niin harrastelijan kuin ammattilaisenkin näkökulmasta. TPS 9 toi uudet päivitetyt valikot ja grafiikat, puhumattakaan isosta laajennuksesta kenttävalikoimaan. Loppuvuodesta -22 julkaistu 9.1 -päivitys toi ison uudistuksen pallon käyttäytymiseen greenillä.
Trackman päivitys

Loppuvuodesta 2022 julkaistu uusi 9.1 -ohjelmistopäivitys oli vastaus Trackmanin saamaan palautteeseen lähipelaamisesta. Sen myötä pallon käyttäytyminen greeneillä muuttuu merkittävästi: pallo pomppii ja rullaa huomattavasti realistisemmin chipatessa, lyhyissä pitcheissä sekä bunkkerilyönneissä. Tämä näyttäytyy monille Trackman -golfsimulaattorissa pelanneille lähipelin vaikeutumisena; pallo ei pysähdykään enää ensimmäisen pompun jälkeen, vaan rullaa huomattavasti realistisemmin palloon saadun spinnin mukaisesti. Lähipelin vaikeutuminen ei asiakaspalautteen perusteella kuitenkaan ole millään tavalla huono asia.

golfsimulaattori ainagolf trackman espoo

Päivitys korjaa Trackman Performance Studio 9 -version julkaisussa havaittuja vikoja ja uudistaa lähipelin

Syksyllä julkaistu TPS 9.0 toi ison liudan uutta sisältöä Trackman -golfsimulaattoreihin niin kenttien muodossa kuin myös grafiikkapuolella. Pelaajat ovat saattaneetkin huomata joitain ongelmia varsinkin uusilla kentillä, mihin 9.1 päivitys tuo myös vakauspäivityksen. Vakauden lisäksi uusi päivitys tuo myös pelattavuuteen lisää realismia ja ominaisuuksia.

Trackmanin saaman asiakaspalautteen mukaan tehdyt fysiikkapäivitykset vaikuttavat merkittävästi greenillä ja sen lähimaastossa tehtyihin lyönteihin. Pallo rullaa ja pomppii lyönneistä realistisemmin greenillä, eikä monen pelaajan kokemaa pallon ”töksähtämistä” ensimmäisen pompun jälkeen enää tapahdu, mikäli osumasta aiheutuva spinni ei sitä mahdollista. Vaikka pelissä aivan lipun viereen lyödyt ja pysähtyvät pallot hyvältä pelaajasta tuntuvatkin, tietää kokeneempi pelaaja syvällä sielussaan ettei pallo välttämättä ulkona olisi näin käyttäytynyt. 

Vakauden lisäksi uusi päivitys tuo myös pelattavuuteen lisää realismia ja ominaisuuksia.