fbpx

Tapahtuma Pop-up golfsimulaattori – Trackman 4 vetonaulaksi!

AINAGolf Pop-up Trackman 4

Golf on laji, joka on vuosi vuodelta nostanut päätään yhä suuremmassa osassa väestöä. Se tarjoaa paitsi fyysistä liikuntaa myös sosiaalista vuorovaikutusta ja henkistä haastetta. Tähän saakka golfelämysten saavuttaminen on rajoittunut golfkentille ja kivijalassa toimiviin golfsimulaattoreihin. AINAGolf Trackman 4 Pop-up Golfsimulaattori – innovatiivinen ratkaisu, joka mahdollistaa golfelämysten tuomisen suoraan tapahtumien ytimeen.

Golfelämyksiä missä tahansa

Trackman 4 Pop-up Golfsimulaattori tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda golfelämyksiä sisä- ja ulkotapahtumiin. Tämä kompakti ja helppokäyttöinen simulaattori voidaan pystyttää nopeasti ja vaivattomasti erilaisiin tiloihin, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, golfseuran jäsentilaisuus tai ulkoilmatapahtuma. Sen avulla voit luoda golfkenttäkokemuksen missä tahansa ympäristössä, tuoden samalla tapahtumaasi ripauksen ylellisyyttä ja hauskuutta.

Pop-up simulaattori oli Jyväskylän suurimman olutfestarin Olutsataman vetonaulana kesällä -23. Asiakkaat osallistuivat lähimmäksi lippua kilpailuun ja osallistujien kesken arvottiin palkintoja, sekä kilpailussa menestyneet palkittiin.

Jäsenhankintaan golfseuroille​

Golfsimulaattori on erinomainen väline golfseuroille, jotka haluavat houkutella uusia jäseniä ja markkinoida itseään tehokkaasti. Trackman 4 Pop-up Golfsimulaattori tarjoaa mahdollisuuden esitellä golfkenttiä ja pelikonsepteja potentiaalisille jäsenille interaktiivisella ja viihdyttävällä tavalla. Se voi toimia myös tehokkaana markkinointityökaluna yrityksille, jotka haluavat tuoda golfaiheisia promootioitaan esiin tapahtumissa ja messuilla.

Vetonaulaksi festarikansalle​

Trackman 4 Pop-up Golfsimulaattori on myös loistava tapahtumiin vetonaulaksi. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan kokemuksen osallistujille, olivatpa he sitten kokeneita golfareita tai vasta-alkajia. Simulaattori tarjoaa mahdollisuuden järjestää kilpailuja ja rentoa pelaamista kaikenikäisille ja -tasoisille osallistujille, mikä tekee siitä monipuolisen ja jännittävän lisän mihin tahansa tapahtumaan.

Autenttinen golfelämys VIP-vieraille​

Pop-up Golfsimulaattori on mahdollista tarjota myös VIP -vieraille aktiviteettina. Simulaattorissa voi pelata kierroksen golfia millä tahansa lähes 300 autenttisesti mallinnetulla kentällä. VIP-asiakkaat voivat varata simulaattorin esimerkiksi kahdeksi tunniksi omalle porukalle sovitulla hinnalla juhlinnan lomassa. Vaihtoehtoisesti simulaattori on vapaassa käytössä VIP-alueella VIP-asiakkaille ja sisältyy VIP-lipun hintaan.

Pyydä tarjous tai lisätietoa pop-up golfsimulaattorista

Sijainti

Kilonkallio 3 A,
02610 Espoo

Yhteystiedot