fbpx

Legendaarinen Pebble Beach nyt pelattavissa AINAGolfissa

Legendaarinen Pebble Beach Golf Links on äänestetty useasti Yhdysvaltojen parhaaksi golfkentäksi. Pebble Beachilla on toiminut US Openin näyttämönä jo kuusi kertaa.
Pebble Beach AINAGolf

Ikoniset väylät siivittävät upeaan golfkokemukseen myös simulaattorissa

Pebble Beach Golf Linksillä on rikas ja monipuolinen historia, joka juontaa juurensa sen avautumiseen vuonna 1919. Kenttä suunniteltiin maailmankuulun golfkenttäarkkitehdin Jack Nevillen ja Douglas Grantin toimesta ja se sai nopeasti mainetta huippuluokan golfkohteena. Vuosien varrella se on toiminut isäntänä monille arvostetuille turnauksille, mukaan lukien Yhdysvaltain avoimet mestaruuskilpailut (US Open), jota se on isännöinyt jo kuusi kertaa.

Pebble Beachilla on useita ikonisiksi muodostuneita väyliä, kuuluisimpana ehkä 7. reikä. Avaus lyödään rotkon yli pienen, viettävän viheriön päälle, samalla kun aallot lyövät alapuolella rantakivikkoon. Toinen mestariteos on 18. reikä, joka tarjoaa unohtumattoman päätöksen kierrokselle. Väylä kulkee rantaa pitkin vasemmalle kaartaen, ja aggressiivisimmat pelaajat linjaavat avauslyöntinsä väylän keskellä seisovan puun vasemmalle puolelle. 

Vuosittain Pebble Beach isännöi AT&T Pebble Beach Pro-Am -kilpailua, ainutlaatuista tapahtumaa PGA Tourilla, jossa ammattilaisgolfarit pelaavat yhdessä julkkisamatöörien kanssa.

Pebble Beachin mukana pelattavaksi myös kaksi muuta huippukenttää

Pebble Beachin mukana Trackmaniin lisättiin myös kaksi muuta kalifornialaiskenttää: Spyglass Hill Golf Course ja The Links at Spanish Bay. 

Kaikki kentät on pelattavissa jokaisessa AINAGolf -simulaattorikeskuksessa, unohtamatta noin 3:n kentän kuukausitahdilla päivittyvää Trackman -kenttäkirjastoa. Pelattavia kenttiä on jo yli 250 (Trackman kirjastoon).

Suomikenttiä vihdoin Trackman- kirjastoon

Trackman-simulaattoripelaajat ovat kärsivällisesti odottaneet jatkuvasti laajentuvan kenttävalikoiman ulottumista Suomen rajojen sisäpuolelle ja ensi talvena odotus palkitaan. Edelläkävijöiksi Suomessa asettuivat Nokia River Golf, sekä Tapiola Golf, joiden molemmat kentät on kesän aikana kuvattu ja tullaan lisäämään Trackman -simulaattoreihin talven aikana. Suomikentät tuovat seuraavan talven golfsimulaattorikaudelle uuden toivotun tuulahduksen.

AINAGolf Pebble Beach

Pelioikeus on moderni vakiovuoro

AINAGolf Pelioikeudet ovat nyt myynnissä kaudelle 23-24. Pelioikeudella voit joustavasti varata vuoroja niin kauan kuin saldoa riittää ja voit halutessasi varata myös ”vakiovuoron” kaksi kuukautta eteenpäin. Pelioikeus on joustava, nopea ja edullinen tapa varmistaa simulaattorikauden vuorot. Voit ostaa Pelioikeuden oman toimipisteesi verkkokaupasta tai pyytää tarjous isommasta saldosta yhteydenoton kautta.