fbpx

Parhaat Links kentät Trackmanissa – AINAGolfin valinnat

The Open -viikonlopun kunniaksi AINAGolfin top 5-listaus parhaista links -kentistä Trackmanissa. Myös simulaattorissa saadaan aikaan herkulliset links-olosuhteet muuttamalla tuulta ja väylien tiukkuutta.
Parhaat Links kentät Trackmanissa

Parhaat links kentät Trackman-simulaattoreissa. Kauden viimeinen major-turnaus The Open pelataan perinteisesti links kentillä ja vaikka tämän kauden miljöötä Royal Liverpoolia ei kirjastosta tähän haavaan vielä löydy, on muita legendaarisia kenttiä tarjolla vaikka kuinka. Voit tarkastaa koko kenttäkirjaston täältä.

1. St. Andrews Links

Valinta numero yksi ei esittelyitä kaipaa. St. Andrews Old Course, The home of Golf. Legendaarinen links-kenttä toimi vuoden 2022 The Openin näyttämönä ja tarjoaa muodokkailla greeneillään haastetta, mutta ennen kaikkea nostalgiaa simulaattorigolfareille. St. Andrews Old course on vuodesta toiseen pelatuimpia kenttiä Trackman -simulaattoreissa. Mainittakoon, että myös muut St. Andrewsin alueella olevat kentät löytyvät kenttäkirjastosta. 

St andrews

2. Royal St. George's

Vuonna 1887 perustettu Royal St. George’s rakennettiin haastajaksi St. Andrewsille Etelä-Englantiin. Vuonna 1894 se isännöi ensimmäistä Skotlannin ulkopuolista The Open Championship-turnausta. Se on sittemmin toiminut The Openin kisakenttänä 15 kertaa. 

Royal St. Georges

3. Royal Portrush

Royal Portrush Dunluce Links on arvosteltu yhdeksi maailman haastavimmista links-kentistä maailmassa. Atlantin rannikolla sijaitseva kenttä pitää sisällään lajin vaikuttavimpia väyliä, kuten 382 jaardinen 5. väylä nostetulta tiiboksilta greeniä kohti White Rocks beach takana siintäen. Upea perinteinen links kenttä Pohjois-Irlannissa.

4. Le Touquet La Mer

Nelospaikkaa pitää tuntemattomampi kenttä Ranskassa. Le Touquet näyttää hampaansa tiukoilla olosuhteilla ja kovalla viimalla. Monimutkaiset griinit vaativat pelaajalta aina tarkkuutta siitä mihin pallon asettaa. Merellinen golfkokemus ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen links-kohde! 

5. PGA Sweden Links

Ennen kuin Suomen kenttiä löytyy Trackmanin kenttäkirjastosta, täytyy pohjoismaalaisena vetää kotiinpäin ja nostaa Ruotsin PGA National Links Course parhaiden links-kenttien listaan. Aaltoileva maasto ja suuret greenit muistuttavat Brittien saarten kenttiä, missä bunkkerit ovat syviä ja mutkittelevat purot rankaisevat huolimattomia lyöntejä.