fbpx

Kesäkuun kenttäsuositukset – Uusi suomalainen kenttä Trackmanissa!

suomalainen kenttä trackmanissa

Golfkesä on jo pitkällä ja kentät alkavat lähestyä ympäri maan huippukuntoa. Tästä huolimatta simulaattorigolfkaan ei lepää vaan Trackman julkaisee edelleen uusia kenttiä pelattavaksi noin kolmen kentän kuukausitahdilla. Kiinnostavimpana uutuutena on Trackman-kirjaston toinen suomalainen kenttä! Mikäli epävakainen sää, takkuileva pelikunto tai nouseva treenaamisinto koputtelee olkapäällä, on AINAGolf erinomainen tapa harrastaa golfia myös kesällä. Keräsimme artikkeliimme meidän kesäkuun kenttäsuositukset. 

Suositus nro 1: Tapiola Golf

Ensimmäinen kenttäsuositus ei juuri esittelyitä kaipaa. Tapiola Golf on vanhan kaatopaikan päälle rakennettu links-tyylinen golfkenttä, mikä tarjoaa lukuisine bunkkereineen ja niittyalueineen haastetta ja näyttävyyttä. Tapiola Golf on Trackman-kenttäkirjaston toinen suomalaismiljöö Nokia River Golfin kahden 18-reikäisen kentän jälkeen. 

Tapiola Golf löytyy myös AINAGolf Kesäcupin bonuskenttänä, eli yhden varsinaisista kisakierroskentistä voi korvata pelaamalla Tapiola Golf.

Suositus nro 2: Pinehurst no. 2

Juuri kauden kolmannen majorturnauksen US Openin alla julkaistu Pinehurst no. 2 toimi myös kyseisen turnauksen näyttämönä. Kapeita väyliä rajaa wasteland-tyyppinen hiekka/nurmimätäs-alue, eikä raffia käytännössä löydy koko kentältä. Myös simulaattoripelaaja voi kiusata itseään ja asettautua US Open-tunnelmaan asettamalla korotetuille greeneille ja väylille tavanomaista kovemmat ja liukkaammat pinnat. 

Pinehurst no. 2 Trackman

Suositus nro 3: Royal Troon

Vielä kauden viimeinen major-turnaus, legendaarinen, ainoa Euroopassa pelattava major The Open pelataan myös Trackmanista löytyvällä Royal Troonilla Skotlannissa. Kilpailun TV-seurantaan saa reilusti lisää mielenkiintoa käymällä ensin itse tutustumassa virtuaalisesti kisakentän koukeroihin ennen alkavia lähetyksiä. 

Myös Royal Troon kuuluu AINAGolf Kesäcup -kenttiin.

Kesäcup Royal Troon

Suositus nro 4: Le Golf National

Golf on suhteellisen tuore laji nyky-Olympialaisten lajiluettelossa, mutta näin olympiavuonna emme malta olla nostamatta tätä tämän vuoden ”viidettä majoria” jalustalle. Pariisissa sijaitseva Le Golf National pelataan ensin 1.-4.8. miesten kilpailuna ja heti perään 7.-10.8. naisten toimesta. 

Luonnollisesti koko kauden kruunujalokivikisakenttä lukeutuu mukaan AINAGolf Kesäcup -kenttiin.

Kesäcup Le Golf

Tervetuloa testaamaan kenttäsuositukset edullisin kesähinnoin AINAGolfiin! Trackman 4 tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon golfin harjoitteluun myös kesäisin muutaman pallokorin hinnalla, AINA huippuolosuhteissa.