AINAGolf-valmentajat löydät kesällä kentältä

AINAGolf-valmentajat toimivat kesät golfkentillä. Yksityistunteja ja opetusta on tarjolla ensikesänä niin TarinaGolfissa kuin Nurmijärvi Golfissa.
Henri Satama Janne Eskola PGA pro

Henri Satama - AINAGolf Espoo

Tietynlainen ympyrä sulkeutui viime syksynä, kun Henri aloitti päätoimisena golfopettajana kasvattajaseurassaan Nurmijärvi Golfissa. Golfia jo vuodesta 1995 pelannut Henkka on kulkenut Nurmijärven junioripolun kautta maajoukkueeseen ja vuonna 2011 hän siirtyi ammattilaiseksi. Vuonna 2019 päättyi kilpaura, mutta ammattilaisena jatkettiin opetuspuolella. 

”Valmentajan filosofiaani kuuluu se, että valmentajan tehtävä on tehdä itsestään mahdollisimman tarpeeton. Tarkoittaa sitä, että mitä paremmin opetan asiat, niin että oppilas omaksuu ne, hän alkaa itse oppimaan myös korjattavat asiat, ja kuinka ne tehdään. Pelaaja on kentällä ilman valmentajaa, tavoitteeni on kasvattaa pelaajan ymmärrystä omasta tekemisestään, niin että pelitilanteessa pelaaja osaa tarvittaessa itse reagoida. Parhaimpiin tuloksiin on aina päästy säännöllisyyden, sekä laadukkaan harjoittelun kautta. Tunneilla huomioin pelaajan yksilölliset ominaisuudet, ja tarpeet sekä pidän huolen, että ilmapiiri on kannustava, iloinen ja positiivinen.”

Tänä päivänä Henkka toimii talvet Espoossa Kilonkalliossa AINAGolf Espoon Prona ja kesät Nurmijärvi Golfissa Prona.

Janne Eskola - AINAGolf Kuopio

Janne Eskola on savon seudun mr. Golf. Jannen luotsaama JE Golf Academy vaikuttaa Tarina Golfissa, Tahko Golfissa sekä Eerikkala Golfissa, minkä lisäksi Janne toimii valmentajana Paragolf maajoukkueessa ja aluevalmentajana Team Finland Academyssä. Tarinassa ja Tahkolla Janne on Headpro. Vuonna 2014 PGA myönsi Jannelle Vuoden golfopettaja -tittelin. Viime syksynä perustetussa AINAGolf Kuopiossa Janne pyörittää opetustoimintaa kaksoisroolissa yhtestyökumppani Tarina Golfin junioreille sekä muille alueen golfareille. 

”Golf vei minut mennessään 1990 kesällä ja siihen riitti yksi onnistunut lyönti. Aloitin pelaamisen samana syksynä vaihto-oppilasvuonnani Yhdysvalloissa. Opettamisen aloitin Suomen Urheiluopistolla syksyllä 1997. Suoritin opistolla Golfin ammatti valmentajatutkinnon ja olen ollut PGA:n täysopettajajäsen vuodesta 2001 lähtien. Oman jatkuvan golfin opiskelun lisäksi osallistun säännöllisesti opettajille / valmentajille suunnattuihin koulutuksiin ja seminaareihin.

Haluan auttaa pelaajia parantamaan pelitaitoaan sekä ymmärtämään lajin hienouden ja arvot. The Greatest Game there ever will be.”