fbpx

AINAGolf Kesäcup 2024 – Kuusi kenttää, paras yhteistulos voittaa

AINAGolf Kesäcupissa pelataan kuusi (6) kenttää ja paras Trackman-tasoituksellinen yhteistulos ratkaisee voittajan. Kentät pelattavissa 30.9. saakka.
AINAGolf Kesäcup

AINAGolf Kesäcup on erinomainen tapa ansaita seuraavalle talvikaudelle Pelioikeutta. Kesäcupissa pelataan kuuden kentän yhteistuloksella tasoituksellinen lyöntipeli. Kisakierroksia on mahdollista käydä pelaamassa syyskuun loppuun saakka ja yrityksiä per kenttä on rajattomasti. Kilpailussa pelataan Trackman-tasoituksia hyödyntäen, eli nettolyöntimäärät lasketaan syyskuun loppuun mennessä yhteen, jonka jälkeen palkitaan viikkokisoista tutulla tyylillä koko ketjun paras, että jokaisen toimipaikan paras. Ketjun voittaja saa 250€ + 250€ ja jokaisen toimipaikan paras 250€ pelirahaa käytettäväksi omaan AINAGolf-simulaattoriin. 

Teemana Kesäcup 2024 kenttävalinnoissa on suuret kansainväliset golfhegemoniat. Listalta löytyy kuluvan kauden major-kilpailuista PGA Championship-kenttä Valhalla Golf Club ja  The Open-kenttä Royal Troon. Näiden lisäksi Trackmanista löytyy vuoden suurimman urheilujuhlan eli Pariisin Olympialaisten kisakenttä Le Golf National. Alla olevasta listauksesta löydät loput kilpailukentät pienine esittelyineen.

Kesäcup Valhalla

Valhalla Golf Club

Valhalla Golf Club toimii vuoden 2024 PGA Championshipin näyttämönä. Se on arvosteltu sijalle 1. Golf Digestin Amerikan 100 parhaan kentän listalla ja sen historiasta löytyy myös vuoden 2008 Ryder Cup.

Kesäcup Olympic

Olympic Club Lake Course

Olympic Club Lake Course sijaitsee Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa. Kenttä on isännöinyt US Open-turnausta viisi kertaa ja sen pienet greenit ja syvät bunkkerit tarjoavat pelaajille haastetta. 

Kesäcup Le Golf

Le Golf National

Vuoden 2024 kesäolympialaiset järjestetään Pariisissa ja AINAGolf -pelaajilla on mahdollista päästä tahkoamaan olympianäyttämöä myös AINAGolf -simulaattoreissa. Haastava kenttä on toiminut myös 2018 Ryder Cupin kisakenttänä.

Kesäcup Pebble

Pebble Beach Golf Links

Perinteinen US Open -kisakenttä Pebble Beach ei juuri esittelyjä kaipaa. Kenttä löytyy vuosittain myös PGA:n kalenterista ja on itseoikeutetusti yksi Yhdysvaltojen parhaista golfkentistä.

Kesäcup Royal Troon

Royal Troon

Toinen Kesäcupin tämän vuoden majorkentistä on The Openia isännöivä Royal Troon Skotlannista. Historiaa ja perinteikästä linksmiljöötä uhkuva Royal Troon on klassinen kenttä golfin synnyinseuduilta.

Kesäcup Valderrama

Real Club Valderrama

Euroopan golfkenttien kruunujalokivi Real Club Valderrama on kenttä, jossa tarkkuus ja taito on avainasemassa tulosta tehdessä. Espanjassa sijaitseva huippukenttä on vuoden 1997 Ryder Cupin kilpailukenttä.